Sanat, kielet ja tarinat ovat punoneet elämääni. Anna minä punon sinullekin sanoista tarinan. Ota yhteyttä, jos kaipaat artikkelia, reportaasia, satua, tarinaa - tai vaikkapa runoa lehteesi, tai nettisivuillesi. Esiinnyn myös puhujana. Luen mielelläni runojani ja kerron Kreikan ja Venäjän kulttuurista, sekä matkustamisesta näissä maissa.

Runokirjani

Toinen runokirjani on omistettu Intialle. Se sai alkunsa Intian matkaltani vuonna 2016.

Runokirjaani voi tilata suoraan minulta hintaan 18, 50 (sisältäen postikulut Suomeen), osoitteesta katjavaulio@hotmail.com

Runokirjani

Ensimmäinen runokirjani sisältää 60 runoa rakkaudesta Suomeen ja Kreikkaan. Ensimmäiset runot kirjoitin viettäessäni Nafpliossa kaksi kuukautta vuosia sitten, viimeiset kesällä 2017 Suomessa.

Runokirjaani voi tilata suoraan minulta hintaan 18, 50 (sisältäen postikulut Suomeen), osoitteesta katjavaulio@hotmail.com

Artikkeli maailmannäyttelystä

Kazakstan isännöi maailmannäyttelyä 10.6-10.9.2017 teemalla tulevaisuuden energia. Artikkelini maailmannäyttelystä julkaistiin Uusiouutisissa 8/2017.

Reportaasi Kazakstanista

Reportaasini "Kazakstanin kätketty kauneus" julkaistiin Apu-lehdessä 2/2018. Kirjoitin kauneudesta, millä Kazakstan minulle näyttäytyi - maa, josta kukaan ei tunnu tietävän mitään Suomessa.

Rivien välistä-kirjailijatapaaminen

Helmikuussa 2018 esittelin runokirjaani ja runojani Kangasalan kirjastossa.

Esiintyminen Kreikka-seuran 40-vuotisjuhlissa Tampereella

Helmikuussa 2018 sain lukea Kreikka-aiheisen runoni onnitteluna Tampereen Kreikka-seuralle.

Esiintyminen Lupauksia Kesästä-tapahtumassa

Luin runojani toukokuussa 2018 Tampereella Pirkanmaan musiikkiopistolla.

Esiintyminen Asta-messuilla ja blogiteksti rakennusjätteen käsittelystä

Keväällä 2019 Asta-messuilla käsittelin rakennustyömaan kierrätystä vuonna 2020. Kirjoitin aiheesta jutun myös Deleten blogiin.

Artikkeli Peloponnesoksesta

KasKas-lehdessä keväällä 2019 julkaistiin tarinani Peloponnesoksesta.