Joskus nimi on enne, ainakin minun kohdallani näyttää siltä. Sain lähestulkoon vahingossa nimekseni Katja, joka on hellittelynimi ortodoksisesta Jekaterinasta. Nimi onkin sanellut tietäni siitä eteenpäin, sillä jo varhain haaveilin osaavani sekä venäjää, että kreikkaa ja asuvani molemmissa maissa. Vuosien myötä unelmani tulivat toteen ja nämä kaksi maata kielineen ja kulttuureineen ovat vaikuttaneet elämääni syvemmin kuin mikään muu.

Ajan myötä minusta on tullut sekä Kreikan, että Venäjän kielten ja kulttuurien asiantuntija. Näiden kahden maan lisäksi matkustan muutenkin maailmalla, mutta valitsen kohteeni tarkkaan. Matkani vaativat usein aikaa, sillä haluan tutustua vierailun kohteena olevan maan kulttuuriin ja ihmisiin. Lähtöä edeltääkin usein innokas tutkimustyö ja matkakirjojen luku. Minulle on myös tärkeää pitää huolta maailman kauneudesta, luonnosta ja eläimistä. Pyrin hitaaseen, vastuulliseen matkailuun. Kotisivuiltani löydät lisätietoa suhteestani luontoon ja vastuulliseen matkailuun.

Blogissani olevat kuvat ovat joko omiani, tai poikaystäväni Riikon ottamia. Ethän käytä kuviani tai tekstejäni ilman lupaa!

Yhteistyöehdotukset

Olen paitsi kirjoittaja, myös puhuja ja kouluttaja. Luon mielelläni sisältöä tarpeisiinne sopien, esimerkiksi matkaesitteisiin, lehtiin ja nettisivuille. Luennoin innostuneesti Kreikasta tai Venäjästä, sekä vastuullisesta matkailusta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan projekteja yhdessä!

katjavaulio@hotmail.com