Ensikohtaaminen Udaipurin kanssa ei mennyt ihan niin kuin piti. Olin aivan poikki rasittavan ja meluisan bussimatkan jälkeen Johdpurista Udaipuriin. Sitten tulin vihdoin kipeäksi ja vietin päivän hotellihuoneen sängyssä köllien. Mutta jotain hyvääkin - minulla oli aikaa haaveilla. Haaveilla samasta asiasta, mistä jo Vivien Leigh aikoinaan haaveili.

Vivienin unelma ei koskaan toteutunut, mutta pian toteutan sen meidän molempien puolesta. Kun minä makasin sängyssä, Riiko käveli kaupungilla ja toi minulle tuliaisiksi kuvan Taj Lake Palacesta. En malttanut odottaa sen näkemistä!

Eilen sitten tokenin ja pääsimme kaupungille. Se on jo aivan toinen tarina, mitä kaikkea ehti tapahtua päivän aikana, mutta näin myös kuuluisan palatsin kuin kangastuksena kimaltavan järven keskellä. Uskomatonta, kohta olen siellä!

Edessä on matkan viimeiset päivät, mutta tiedän, että tämä kaikki tulee mukanani Suomeen. Menee kuukausia, kun kirjoitan teille lisää tarinoita, käyn läpi kuvia ja ihmettelen - oliko tämä tosiaan totta? Mutta vielä ennen sitä on aika nauttia yhden maailman parhaimman hotellin syleilyssä. Siellä se odottaa, uinuen veden päällä, ainutlaatuinen Taj Lake Palace. Siitä, mitä sitten tapahtui, kuulette muutaman päivän päästä - me hyppäämme nyt veneeseen!

Greek

Στα ελληνικά: Ο τελευταίος προορισμός του ταξιδιού μας είναι το υπέροχο Tαι Λίμνη παλάτι.

Russian

По-русский: Последний пункт нашего поездка - сказочное Таи Лаке Паласе.