Ette voi kuvitellakaan, millaisessa paikassa olemme! Keskellä viidakkoa Thaimaassa, yöpymässä viidakkomajassa, jollaisia on vain sadussa. Kotimme nimi on "Mango" ja ensitöikseen meitä kehoitettiin viemään eväät vastaanottoon, etteivät apinat tunkeudu kotiimme niitä pihistämään.

Majapaikkamme, Our jungle house, sijaitsee virran äärellä, kallioiden katveessa. Joka paikassa kasvaa erikoisia kasveja ja eläimet huutelevat viidakon syvyyksistä. Jos meren äärellä oli täydellisen rentouttavaa, niin saati sitten täällä, vihreyden keskellä.

Our jungle house ansaitsee ihan oman postauksensa myöhemmin, mutta tässä pikaiset terveiset. Olen todellakin löytänyt uuden rakkauden, viidakon. Täällä on ainutlaatuista taikaa, jota muualta ei löydä. Kukapa ei haluaisi yöpyä satukirjassa?

Vai miten on, oletko joskus yöpynyt viidakossa, tai haluaisitko edes?

Greek

Στα ελληνικά: Ερωτεύτηκα στιν Ταϊλάνδη στη ζούγκλα.

Russian

По-русский: Я влюбилася в Таиланд джунгли.