Joskus nimi on enne, ainakin minun kohdallani näyttää siltä. Sain lähestulkoon vahingossa nimekseni Katja, joka on hellittelynimi ortodoksisesta Jekaterinasta. Nimi onkin sanellut tietäni siitä eteenpäin, sillä jo varhain haaveilin osaavani sekä venäjää, että kreikkaa ja asuvani molemmissa maissa. Vuosien myötä unelmani tulivat toteen ja nämä kaksi maata kielineen ja kulttuureineen ovat vaikuttaneet elämääni syvemmin kuin mikään muu.

Kreikan ja Venäjän lisäksi maailmassa on muitakin kolkkia, jotka vetävät minua puoleensa – vaikkakin Kreikka ja Venäjä ovat ainoina ne, johon aina palaan. Maailmalle minua vie levoton sielu ja valtaisa elämännälkä. Sekä tietenkin puhdas rakkaus maailman ihmeitä kohtaan. Haluan myös omalta osaltani pitää huolta maailman kauneuden ja erityisesti luonnon ja eläinten säilymisestä. Matkani vaativat usein aikaa, sillä haluan tutustua vierailun kohteena olevan maan kulttuuriin ja ihmisiin. Matkaani edeltääkin usein innokas tutkimustyö ja matkakirjojen luku. Blogini syntyi halusta kertoa kokemuksistani. Se syntyi rakkaudesta kieliin, kulttuureihin, tarinoihin, jumalaisiin seikkailuihin ja elämän nautintoihin. Täällä otan kantaa, unelmoin, seikkailen ja tunnelmoin. En kirjoita kohdeoppaita, kuten varmasti lukijana olette huomanneet - kirjoitan tarinoita.

Uskon, että elämässä vaaditaan vain rohkeutta, intohimoa ja kykyä nauttia. Muu, kuten jumalaiset seikkailut, tulee niiden mukana.

Blogissani olevat kuvat ovat joko omiani, tai poikaystäväni Riikon ottamia. Ethän käytä kuviani tai tekstejäni ilman lupaa!